Cabinet avocat Popescu & asoc.

Av. Popescu si asociații oferă servicii juridice la nivel european pentru persoane fizice și companii

Cabinet avocat Popescu & asoc.

Echipă de avocați membrii ai Baroului București vă apără drepturile și interesele Dvs.

Cabinetul de avocatură Popescu & asociații

Cabinetul nostru de avocatură a fost înființat în anul …… . De atunci numerosi avocați – atât stagiari cât și definitivi – au lucrat împreună cu noi. În cei peste ….. ani de activitate am rezolvat sute de dosare și am făcut foarte mulți clienți fericiți, dar, cel mai important, am acumulat o experiență valoroasă, pe care acum o punem în slujba intereselor Dvs.

Misiunea firmei nostre de avocatură este să oferim sprijin juridic clienților, in toate fazele procesuale: declarații date la poliție sau parchet, întocmirea unui DUP și trimiterea acestuia în judecată, apărarea in fața magistraților atât în prima instanță, cât și în cazul apelului sau recursului.

În acest moment în cadrul biroului nostru de avocatură lucează un număr de ….. avocați cu diverse specializări: drept penal, drept civil, drept international, drept comercial etc.

titlu

continut / slogan

Domenii de activitate

Dreptul penal reprezintă instrumentul prin care se apără cele mai importante valori sociale împotriva faptelor periculoase. România, suveranitatea, independența, unitatea și indivizibilitatea statului, persoana, drepturile și libertățile acesteia, proprietatea precum și întreaga ordine de drept sunt valorile sociale importante pe care le apără legea penală română.

Dreptul civil este acea ramură de drept ce reglementează relațiile social-patrimoniale și nepatrimoniale stabilite între persoane fizice și / sau juridice ce se află pe poziții de egalitate juridică, chiar când una dintre părți este statul (ca persoană privată și nu ca autoritate publică). Raporturile juridice civile pot fi patrimoniale (cele mai multe) și nepatrimoniale.

Expresia drept comercial are în cadrul întrebuințărilor sale diferite accepțiuni terminologice precum:

  • dreptul comercial ca ramură a dreptului;
  • dreptul comercial ca știință;
  • dreptul comercial ca disciplină de învățământ.

Sesizarea înțelesului expresiei drept comercial este dependentă de conținutul, contextul și finalitatea utilizării acesteia. În literatura juridică s-a afirmat că există două sisteme prin care se poate determina domeniul dreptului comercial și anume: sistemul subiectiv și sistemul obiectiv.

Dreptul internațional reprezintă cadrul legislativ care reglementează relațiile între state sau între persoane sau entități de naționalități diferite. Textele definitorii pentru dreptul internațional sunt tratatele, convențiile și acordurile. Dreptul internațional poate fi împărțit în două categorii : dreptul internațional public și dreptul internațional privat. Atunci când se folosește expresia drept internațional se face, de obicei, referire la dreptul internațional public.

  • Procese castigate in dosare penale 80%
  • Procese castigate in dosare civile 75%
  • Procese castigate in dosare comerciale 95%
  • Procese câștigate în litigii internaționale 90%

Întrebări frecvente

Atunci când vă gândiți că aveți nevoie de un avocat, probabil că vă apar multe înterbări. Vă prezentăm aici răspunsurile pe care ar fi bine să le știți dinainte de a merge la o întâlnire cu un avocat.

Ce este un avocat?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam justo et nibh venenatis aliquet.

De ce fel de dosare ne putem ocupa?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam justo et nibh venenatis aliquet. Morbi mollis mollis pellentesque. Aenean vitae erat velit. Maecenas urna sapien, dignissim a augue vitae, porttitor luctus urna.

Care este onorariul unui avocat?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc aliquam justo et nibh venenatis aliquet. Morbi mollis mollis pellentesque. Aenean vitae erat velit. Maecenas urna sapien, dignissim a augue vitae, porttitor luctus urna.

Nu ezita!

Orice întârziere în contactarea unui avocat poate costa foarte mult; apelează acum la serviciile noastre juridice profesionale.