0722.515.525 lexrond@gmail.com

Avocat drept maritim

Dumitru Maereanu

Justitie, Echitate, Incredere

Dreptatea ta e prioritatea noastra!

Dumitru Maereanu

Cabinet avocat drept maritim in Bucuresti

Ce este un avocat in drept maritim?

Drept maritim

Un avocat drept maritim este un avocat specializat în dreptul maritim și al transporturilor maritime. Aceștia oferă servicii juridice clienților care au probleme sau dispute legate de transporturile maritime, inclusiv accidente maritime, pierderi de mărfuri, probleme de asigurare, contracte de charter și probleme de încărcare / descărcare.

De asemenea, un avocat drept maritim poate oferi servicii de consultanță clienților care doresc să își înființeze o companie de transport maritim sau să își dezvolte afacerile maritime.

Un avocat drept maritim trebuie să aibă cunoștințe avansate în dreptul maritim și în alte legi și reglementări relevante, cum ar fi dreptul internațional, dreptul comercial și legislația de transport. De asemenea, aceștia trebuie să fie capabili să reprezinte clienții în instanțele civile și penale.

Cabinet avocat Dumitru Maereanu – Bucuresti

Avocat Drept Maritim

Avocat Dumitru Maereanu se ocupă cu problemele legale care apar în domeniul navigației, transporturilor maritime și portuare, precum și în alte activități economice desfășurate pe mare sau pe râuri și fluvii navigabile.

Aceste probleme pot include litigii privind contractele de transport maritim, coliziuni între nave, pierderi sau deteriorări de mărfuri, răspunderea pentru poluarea maritimă, accidente sau daune provocate în porturi, probleme legate de finanțarea navelor sau de asigurarea acestora etc.

Avocatul specializat în dreptul maritim poate reprezenta atât proprietarii de nave, cât și persoanele sau companiile afectate de diferitele probleme menționate mai sus. În general, este recomandat să cautați un avocat cu experiență în acest domeniu, deoarece dreptul maritim este un domeniu specializat, cu reguli și proceduri specifice.

Un avocat specializat în dreptul maritim se ocupă cu aspectele juridice referitoare la navigație, transportul maritim, comerțul cu nave, contracte de charter, asigurări maritime, accidente maritime, navigație internațională și alte probleme legate de transportul pe apă. Aceștia pot reprezenta atât companii maritime, cât și persoane fizice sau alte entități interesate în acest domeniu.

De ce sa angajati un avocat specializat in drept maritim

Un avocat specializat în dreptul maritim are o înțelegere profundă a reglementărilor maritime și a legilor internaționale care le guvernează. De asemenea, este capabil să ofere sfaturi și asistență juridică în probleme de arbitraj și litigii, precum și să acționeze ca mediator între părțile implicate într-un conflict.

Un avocat de drept maritim este un avocat specializat în legislația maritimă, care oferă servicii legate de problemele legale specifice industriei maritime:

  1. Accidente maritime, inclusiv coliziuni, incendii sau naufragii;
  2. Dreptul navigației, cum ar fi probleme legate de licențiere și autorizare, precum și reglementări privind transportul mărfurilor și persoanelor;
  3. Litigii maritime, inclusiv probleme legate de proprietatea navei, contracte, daune, reclamații de asigurare și proceduri de arbitraj;
  4. Probleme de asigurare maritimă, cum ar fi asigurarea navelor, asigurarea încărcăturilor și polițele de asigurare a echipajului;
  5. Întreprinderi maritime, inclusiv probleme legate de structurile de proprietate, finanțarea, taxele și problemele de conformitate.

Dacă aveți probleme legate de dreptul maritim sau dacă sunteți interesat de a achiziționa serviciile unui avocat specializat în acest domeniu, ar trebui să căutați un avocat cu experiență în acest domeniu și cu o reputație solidă în ceea ce privește serviciile pe care le oferă.

Sediul nostru

Bdul. Regina Elisabeta nr. 7, Sect. 3, București

Contact

Tel: 0722.515.525
Email: lexrond@gmail.com

Program de lucru

Luni – Vineri: 06,00 – 17,00 Sambata – Duminica: Inchis