0722.515.525 lexrond@gmail.com

Cabinet Avocatura Dumitru Maereanu

Justitie, Echitate, Incredere

Dreptatea ta e prioritatea noastra!

Dumitru Maereanu

Cabinet avocat Bucuresti

Cabinet de avocat Dumitru Maereanu are colaborari oneste cu case de avocatura din tara si din strainatate. De-a lungul timpului a dobandit o experienta valoroasa pe care o punem in slujba intereselor Dvs. Cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti este axat pe diverse specializari: drept penal, drept civil, drept international, drept comercial etc.

Activitatea juridică a cabinetului este organizată pe principalele ramuri ale dreptului și se concentrează pe urmărirea intereselor procesuale ale clientului, făcând posibilă acordarea unei asistenţe complexe şi specializate.

Cabinet de avocatura Dumitru Maereanu

Cabinet avocat Bucuresti

Dumitru Maereanu

  • Consultanta juridica
  • Asistenta juridica
  • Formulari cereri si plangeri
  • Reprezentare in instanta
  • Experiență și profesionalism în diferite ramuri ale legii

Misiune

Misiunea firmei nostre de avocatură este să oferim sprijin juridic clienților, in toate fazele procesuale: declarații date la poliție sau parchet, întocmirea unui DUP și trimiterea acestuia în judecată, apărarea in fața magistraților atât în prima instanță, cât și în cazul apelului sau recursului.

Viziune

Cabinet de avocat Dumitru Maereanu doreste ca fiecare client al sau sa fie multumit de calitatea actului de justitie. Pentru aceasta ne straduim sa fim la zi cu noile modificari legislative si sa dobandim o experienta profesionala cat mai mare.

Scop

Facem toate eforturile posibile din punct de vedere legal pentru a va apara interesele in justitie.

Valorile și etica cabinetului de avocatură

Angajamentul nostru față de clienți înseamnă

Integritate

În filosofia noastră de afaceri integritatea este o valoare fundamentală. La cabinetul nostru de avocatură, ne angajăm să operăm în mod onest, etic și transparent în toate aspectele activității noastre. Ne bazăm pe adevăr și corectitudine în toate interacțiunile cu clienții, instanțele de judecată din București și părțile implicate. Protejăm confidențialitatea informațiilor clienților și respectăm cu strictețe regulile de confidențialitate privind informațiile legate de cazurile lor.

Dedicare

Avocații cabinetului sunt dedicați necondiționat clienților și cauza lor. Dedicarea noastră implică răspunderea promptă și eficientă la cerințele și preocupările clienților noștri; lucrul până la obținerea celor mai bune rezultate posibile pentru clienți; investiția de timp și efort pentru a înțelege în profunzime situațiile și nevoile fiecărui client; flexibilitatea de a adapta strategiile și abordările în funcție de evoluția cazurilor și cerințele clienților.

Experiență

În furnizarea de servicii juridice de calitate superioară experiența este o sursă de încredere și înțelepciune. Cabinetul nostru de avocatură din București se bazează pe ani de experiență acumulată în practica juridică, care ne permite să anticipăm și să gestionăm situații complexe cu încredere; specializarea în diverse domenii juridice, oferind clienților noștri acces la experți în diferite aspecte ale legii; cazuri de succes anterior care confirmă abilitățile și abordările noastre profesionale în soluționarea problemelor legale.

Sediul nostru

Strada Crisului nr. 5
Sector 4, Bucuresti, Romania

Contact

Tel: 0722.515.525
Email: lexrond@gmail.com

Program de lucru

Luni – Vineri: 06,00 – 17,00
Sambata – Duminica: Inchis