0722.515.525 lexrond@gmail.com

Avocat drept civil

Dumitru Maereanu

Justitie, Echitate, Incredere

Dreptatea ta e prioritatea noastra!

Dumitru Maereanu

Avocat drept civil in Bucuresti

Ce este un avocat in drept civil?

Litigii civile in Bucuresti

Un avocat specializat în drept civil poate oferi servicii juridice într-o gamă largă de probleme juridice civile, cum ar fi proprietatea, dreptul contractelor, succesiunile, dreptul familiei, dreptul imobiliar, dreptul muncii și multe altele.

Printre serviciile oferite de un avocat de drept civil se pot include:

  • Consultanță și reprezentare în cazuri de litigii civile, cum ar fi procese de despăgubire, procese privind dreptul de proprietate, procese privind contracte, procese privind succesiuni, procese de divorț și altele.
  • Redactarea și revizuirea contractelor și altor documente juridice, cum ar fi acorduri de închiriere, acorduri de vânzare-cumpărare, contracte de muncă, contracte de leasing și altele.
  • Consultanță și reprezentare în probleme de proprietate și imobiliare, cum ar fi vânzarea sau cumpărarea de proprietăți, probleme de titlu și drepturi de proprietate, probleme de dezvoltare imobiliară și altele.
  • Consultanță și reprezentare în probleme de drept familial, cum ar fi divorțul, custodia și vizitarea copiilor, adopția, pensia alimentară și altele.

În general, un avocat de drept civil din Bucuresti poate oferi servicii juridice într-o varietate de dosare juridice civile și poate ajuta clienții să înțeleagă drepturile lor și să își protejeze interesele în fața instanței de judecată sau în cadrul negocierilor cu terții.

Avocat Dumitru Maereanu reprezinta clientii in fata instantelor civile din Bucuresti

Avocat civil in Bucuresti

Avocat Dumitru Maereanu este specializat în dreptul civil și are experiență în rezolvarea problemelor legale legate de relațiile și disputele dintre persoane fizice sau juridice, care nu implică încălcări penale. Acestea pot include dosare legate de contracte, drepturi de proprietate, moșteniri, drepturile consumatorilor, drepturi familiale, precum și alte aspecte civile ale legii.

Avocatul de drept civil Dumitru Maereanu poate oferi servicii precum consultanță juridică, reprezentare în instanță, negociere și mediere în cazurile civile.

În plus, poate oferi asistență în pregătirea și evaluarea contractelor și poate ajuta la rezolvarea disputelor prin intermediul procedurilor alternative de soluționare a litigiilor.

Dacă aveți un dosar care implică dreptul civil, un avocat specializat în acest domeniu vă poate oferi asistență și sfaturi cu privire la drepturile și opțiunile dvs. juridice.

Este important să alegeți un avocat cu experiență în domeniul specific de drept civil legat de problema dvs. și să comunicați deschis cu el sau ea pentru a vă asigura că vă reprezintă interesele într-un mod eficient și profesionist.

Angajati un avocat cu experienta in litigii civile

Un avocat cu experiență în cazuri complexe de drept civil se ocupă de probleme juridice care apar în cadrul relațiilor civile între persoane fizice sau juridice. Acesta poate să ofere asistență juridică pentru probleme cum ar fi:

  1. Dreptul de proprietate: Achiziționarea, vânzarea sau transferul de proprietate a unui imobil, probleme legate de terenuri și proprietăți, contracte de închiriere sau leasing, dreptul de proprietate intelectuală (drepturile de autor, mărci comerciale etc.);
  2. Dreptul contractelor: negocierea, interpretarea și redactarea contractelor între două sau mai multe părți, incluzând contracte de vânzare-cumpărare, contracte de servicii, acorduri de confidențialitate și alte tipuri de acorduri comerciale;
  3. Dreptul familiei: Divorț, separare, custodia copiilor, probleme de tutelă, precum și alte probleme legate de familie;
  4. Dreptul moștenirii: administrarea patrimoniului, redactarea și interpretarea testamentelor și moștenirilor, probleme de succesiune;
  5. Dreptul datoriilor: recuperarea datoriilor, contracte de creditare, încălcarea contractelor de plată, execuția silită a obligațiilor etc.

Avocat Dumitru Maereanu specializat în drept civil poate oferi in București consultanță juridică, poate negocia și media dispute și poate reprezenta clienții în instanță. În plus, acesta poate oferi asistență juridică și pentru alte probleme legate de dreptul civil, precum drepturile de proprietate, litigiile legate de drepturile de autor și alte probleme legate de dreptul civil.

Sediul nostru

Strada Crisului nr. 5 Sector 4, Bucuresti, Romania

Contact

Tel: 0722.515.525
email: lexrond@gmail.com

Program de lucru

Luni – Vineri: 06,00 – 17,00 Sambata – Duminica: Inchis