0722.515.525 lexrond@gmail.com

Avocat drept penal

Dumitru Maereanu

Justitie, Echitate, Incredere

Dreptatea ta e prioritatea noastra!

Dumitru Maereanu

Avocat drept penal in Bucuresti

Ce este un avocat in drept penal?

avocat drept penal

Un avocat specializat în drept penal este un profesionist juridic care are expertiza și cunoștințele necesare pentru a apăra într-un cadru legal persoanele acuzate de infracțiuni și care se confruntă cu procese penale. Acest tip de avocat poate oferi asistență juridică și reprezentare în toate etapele procesului penal, inclusiv în timpul investigațiilor, în fața instanței de judecată și în apelurile ulterioare.

Un avocat penalist din Bucuresti poate ajuta clienții să înțeleagă acuzațiile care li se aduc, să le explice DUP al procurorului, să pregătească apărarea și să prezinte argumente în fața judecătorului. De asemenea, un astfel de avocat poate ajuta clienții să se pregătească pentru interogatorii și să gestioneze interacțiunile cu poliția și procurorii.

Avocat Dumitru Maereanu va poate apara in fata instantelor din Bucuresti

Avocat penalist Bucuresti

Avocat Dumitru Maereanu poate reprezenta clienții în dosare penale în fața instanței și poate încerca să obțină cel mai bun rezultat posibil pentru acesta. Dumnealui poate ajuta clientul să cunoască mai bine D.U.P., să înțeleagă procesul penal, să dezvolte o strategie de apărare și să prezinte cazul în fața judecătorului.

În plus, avocat Maereanu poate oferi consiliere și asistență în timpul investigațiilor penale și în cazul în care clienții lor sunt interogați de autorități. Acesta poate ajuta, de asemenea, la obținerea unei cauțiuni pentru eliberarea din închisoare sau închisoare preventivă în timpul așteptării procesului.

Este important să alegeți un avocat specializat în drept penal cu experiență și cunoștințe solide în acest domeniu, deoarece o condamnare penală poate avea consecințe grave și pe termen lung asupra vieții unei persoane, inclusiv pierderea libertății, amenzi financiare și antecedente penale care pot afecta capacitatea de a găsi un loc de muncă sau de a obține împrumuturi.

În general, un avocat specializat în drept penal trebuie să aibă o cunoaștere profundă a legii penale, a procedurilor judiciare și a modului în care sistemul de justiție penală funcționează. De asemenea, trebuie să fie capabil să comunice eficient cu clienții săi și să ofere asistență și sprijin pe parcursul întregului proces penal.

De ce sa angajati un avocat specializat in drept penal

Un avocat specializat în drept penal este un profesionist juridic care are experiență și expertiză în reprezentarea clienților în dosare penale (judecatorie, Tribunal Bucuresti, CAB, ICCJ). Dreptul penal se referă la legea care reglementează infracțiunile și pedepsele asociate acestora.

Avocatul penalist poate oferi asistență într-o gamă largă de cazuri, inclusiv acuzații de violență, furt, fraude, agresiune sexuală, trafic de droguri, omucidere, corupție și multe altele.

Sinteza

Un avocat specializat în drept penal reprezintă clienții în fața instanțelor de judecată și a altor autorități în ceea ce privește dosare penale, infracțiuni sau încălcări ale legii penale. Activitățile specifice ale unui avocat penalist pot include:

  1. Consultanță juridică: Un avocat specializat în drept penal poate furniza consultanță juridică clienților săi, oferindu-le informații despre legile penale, drepturile lor și posibilele soluții pentru a-și proteja interesele.
  2. Investigare: Avocatul poate face cercetări, diligente pentru a descoperi și a aduna dovezi care pot fi folosite pentru a susține cazul.
  3. Rezolvarea cazurilor penale: Avocatul poate asista si reprezenta clienții lor în instanță și în alte proceduri legale, cum ar fi anchete penale.
  4. Apărarea clienților lor: Un avocat specializat în drept penal poate apăra interesele clienților lor în fața instanțelor de judecată și a altor autorități, încercând să obțină o achitare sau o pedeapsă mai ușoară în cazul în care clientul lor este găsit vinovat.
  5. Asistență și reprezentare în anchete penale: Un avocat specializat în drept penal poate ajuta clienții săi să facă față anchetelor penale, oferindu-le asistență juridică si reprezentare.
  6. Servicii de apărare penală preventivă: Avocatul poate ajuta clienții săi să evite problemele legale prin furnizarea de consiliere și asistență juridică preventivă, cum ar fi sfaturi despre cum să evite încălcarea legii penale.

În general, un avocat specializat în drept penal din Bucuresti are cunoștințe și experiență în legile penale și este capabil să ofere asistență juridică și reprezentare pentru a-și proteja clienții în cazul în care aceștia se confruntă cu dosare penale.

Sediul nostru

Bdul. Regina Elisabeta nr. 7, Sector 3, București

Contact

Tel: 0722.515.525
Email: lexrond@gmail.com

Program de lucru

Luni – Vineri: 06,00 – 17,00 Sambata – Duminica: Inchis