0722.515.525 lexrond@gmail.com

Avocat drept sportiv

Dumitru Maereanu

Justitie, Echitate, Incredere

Dreptatea ta e prioritatea noastra!

Dumitru Maereanu

Avocat drept sportiv

Ce este un avocat in drept sportiv?

Avocat sportiv Bucuresti

Un avocat drept sportiv este un avocat specializat în dreptul sportiv. Acești avocați se ocupă de o gamă largă de probleme juridice care afectează lumea sportului, cum ar fi drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală în sport, contractele sportive, disputele dintre sportivi și cluburi sau între sportivi și sponsori, regulamentele sportive și problemele de dopaj.

Acești avocați trebuie să fie bine informați despre regulamentele și legile sportive naționale și internaționale, precum și să aibă o bună înțelegere a modului în care funcționează structurile sportive și a relațiilor dintre sportivi, cluburi și organizații sportive.

În general, un avocat de drept sportiv are cunoștințe solide în domeniul dreptului și, de asemenea, o înțelegere profundă a regulilor și practicilor sportive. Acest lucru îi permite să ofere servicii de consultanță și asistență juridică specializate pentru sportivi și cluburi.

Avocat Dumitru Maereanu va poate apara interesele in Bucuresti

Avocat Bucuresti

Un avocat drept sportiv este un avocat specializat în dreptul sportiv, care oferă consultanță și reprezentare în diverse probleme legate de sport. Aceste probleme pot include contracte sportive, litigii privind dopajul, dispute privind drepturile de proprietate intelectuală în sport, încălcări ale regulilor și reglementărilor sportive, probleme de etică și probleme de sănătate și siguranță în sport.

Un avocat drept sportiv poate reprezenta atât sportivi individuali, cât și echipe sportive sau organizații sportive, precum și sponsorii și furnizorii de echipamente sportive. În plus, avocatul poate oferi consultanță și asistență în negocieri și redactarea de contracte, precum și în medierea sau arbitrajul disputelor.

Dacă aveți nevoie de consultanță și asistență juridică într-o problemă legată de sport, alegeți un avocat cu experiență în dreptul sportiv. Avocații de drept sportiv pot oferi asistență juridică în cazul unor situații precum accidente sportive, litigii privind sănătatea și siguranța în sport sau probleme privind finanțarea și guvernanța organizațiilor sportive.

De ce sa angajati un avocat specializat in drept sportiv

Un avocat de drept sportiv este un profesionist juridic specializat în probleme juridice legate de sport și activități sportive. Aceștia se ocupă cu o varietate de probleme juridice, cum ar fi contracte și negocieri, probleme disciplinare, litigii, proprietate intelectuală și dreptul muncii.

Printre serviciile pe care le oferă un avocat de drept sportiv se numără:

  1. Consultanță și asistență în negocierile contractuale: Aceștia pot oferi sfaturi și orientări cu privire la contractele de jucători, sponsorizare, publicitate și alte contracte legate de sport.
  2. Probleme disciplinare și arbitraj: Un avocat de drept sportiv poate reprezenta sportivii și cluburile în probleme disciplinare, cum ar fi suspendări sau excluderi, și pot ajuta în litigii care implică arbitrajul.
  3. Proprietate intelectuală: Aceștia pot ajuta sportivii și cluburile să-și protejeze drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile înregistrate și drepturile de autor.
  4. Litigii: Un avocat de drept sportiv poate reprezenta sportivii și cluburile în litigii legate de probleme contractuale, probleme de proprietate intelectuală și alte dispute.
  5. Dreptul muncii: Aceștia pot ajuta sportivii cu probleme legate de dreptul muncii, cum ar fi problemele de salarizare și discriminarea.

Sediul nostru

Bdul. Regina Elisabeta nr. 7, Sector 3, București

Contact

Tel: 0722.515.525
Email: lexrond@gmail.com

Program de lucru

Luni – Vineri: 06,00 – 17,00 Sambata – Duminica: Inchis